Home / מתכונים / רצועות סלמון אסייתיות בתנור

רצועות סלמון אסייתיות בתנור

אני יכולה להמר בביטחה שאחרי שתנסו את המתכון הזה, תתחילו להחזיק סלמון במקפיא באופן קבוע. זהו מתכון משובח של רצועות הסלמון אסייתיות שבן זוגי מכין בכל פעם שמשפחתי מגיעה אלינו לארוחת שישי (כשהוא רוצה לפנק את אמא שלי, שפשוט משוגעת על הדג הזה), או כאשר חברים טובים מתארחים לערב יין, נשנושים ופטפוטים. הכנת המתכון כרוכה בדקות של עבודה ואפייה, והסלמון בסופו יוצא רך ומתקתק. וכל ביס – פשוט תענוג!

המצרכים דרושים

  • נתח דג סלמון פרוס לרצועות ברוחב 5-6 ס"מ
  • רבע כוס סויה
  • רבע כוס טריאקי
  • 2 כפות רוטב מרין (לא חובה, רק אם יש)
  • 2 כפות דבש
  • קצח
  • שומשום
  • פירורי בצל ירוק (אופציונלי)

אופן ההכנה

  1. טורפים את כל חומרי המרינדה: הסויה, הטריאקי, מרין ודבש.
  2. משרים את הדג בתוך המרינדה במשך 4-1 שעות.
  3. מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומחממים תנור ל- 220 מעלות.
  4. מסדרים את רצועות הסלמון אחד ליד השני, עם רווח ביניהם.
  5. מפזרים קצח ושומשום על רצועות הסלמון.
  6. מזליפים פסים של טריאקי על הרצועות ומכניסים לתנור למשך 6 דקות.
  7. במידה והסלמון שמן במיוחד – 7 דקות.

אין צורך לכסות בנייר כסף לפני האפייה. חשוב מאוד להקפיד על הזמנים, ולהוציא בזמן לפני שהדג מתחיל להתייבש.

רצועות סלמון אסייתיות בתנור

 

* * *

חנות האינטרנט Party in a Box משווקת מגוון רחב של ציוד ואביזרים לימי הולדת ומסיבות נושא: כלים חד פעמיים, קישוטים מרהיבים, אביזרי הפעלה, פרסים, מוצרי עוגות וקאפקייקס ועוד

 

קחו אותי ל Party in a Box

בדוק גם...

חדש: אבקת פיות נוצצת לקישוט קינוחים

אם אתם רוצים להוסיף ניצוץ וקסם ליצירות המתוקות שלכם, כדאי שתכירו את הלהיט החדש מבית …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.