Home / מתכונים / בראוניז קלים ושוקולדיים בטירוף

בראוניז קלים ושוקולדיים בטירוף

בראוניז עשירים ושוקולדיים בטירוף, בעלי מרקם פאדג'י דחוס במרכז, וקריספיות למעלה ובתחתית. אם אתם מחפשים פינוק כייפי, קל ומהיר לנשנש עם כוס הקפוצ'ינו, המתכון הזה הוא בשבילכם.

מצרכים דרושים (ל- 16 בראוניז)

  • 145 ג' חמאה (לא מלוחה)
  • כוס ורבע סוכר לבן
  • 3/4 כוס ו-2 כפות אבקת קקאו (לא ממותקת)
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 ביצים גדולות וקרות
  • 1/2 כוס קמח לבן
  • 2/3 כוס אגוזים או פקאנים (אופציונלי)

אופן ההכנה

  1. מקמו את רשת התנור בשליש התחתון של התנור, וחממו אותו ל- 160 מעלות.
  2. רפדו תבנית מרובעת באורך 20 ס"מ עם נייר אפייה, כולל שולי התבנית. כך תוכלו להסיר את הבראוניז בקלות לאחר הצינון.
  3. מלאו סיר בינוני במים בגובה של עד 5 ס"מ, וחממו עד לרתיחה. העבירו את החמאה, הסוכר, אבקת הקקאו והמלח לקערה חסינת אש, והניחו אותה על גבי סיר המים הרתוחים.
  4. ערבבו את התערובת מפעם לפעם, עד שהחמאה נמסה לחלוטין והתערובת חמה. אם הבלילה נראית לכם גרגירית, אל דאגה, היא תהפוך לחלקה לאחר הוספת הקמח והביצים.
  5. הסירו את הקערה מהסיר והניחו בצד כ- 3-5 דקות. ערבבו לתוך התערובת את תמצית הוניל באמצעות כף עץ או מרית.
  6. הוסיפו את הביצים, אחת אחרי שניה, תוך שאתם מערבבים במרץ.
  7. כשהבלילה נראית עבה, נוצצת ומעורבבת היטב, הוסיפו את הקמח וערבבו עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה. טרפו את הבלילה במרץ שוב כ- 50 פעמים. כאן המקום להוסיף את האגוזים (אם אתם משתמשים).
  8. העבירו את הבלילה לתבנית, ואפו כ- 30 דקות עד ששיפוד הננעץ במרכז יוצא כמעט נקי, אך עם מעט פירורים לחים של הבלילה.
  9. צננו והסירו מן התבנית באמצעות נייר האפייה. חתכו ל- 16 ריבועים.

בראוניז קלים ושוקולדיים בטירוף

* * *
חנות האינטרנט Party in a Box משווקת מגוון רחב של ציוד ואביזרים לימי הולדת ומסיבות נושא: כלים חד פעמיים, קישוטים מרהיבים, אביזרי הפעלה, פרסים, מוצרי עוגות וקאפקייקס ועוד.
קחו אותי ל Party in a Box

בדוק גם...

חדש: אבקת פיות נוצצת לקישוט קינוחים

אם אתם רוצים להוסיף ניצוץ וקסם ליצירות המתוקות שלכם, כדאי שתכירו את הלהיט החדש מבית …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.